Dorastenci U19 na turnaji

31.07.2017 10:09

Dorastenci U19 vyhrali turnaj

Chlapci z U19 pod vedením trénera Jozefa Dojčana a jeho asistenta Igora Šefčíka sa v Nedeľu 30.7.2017 zúčastnili kvalitne obsadeného turnaja v Karlovej Vsi, ktorý bol pod záštitou Matice Slovenskej.

Chlapci na turnaji ukázali svoju kvalitu a turnaja bez straty body s prehľadom vyhrali a tu Vám prinášame ich výsledky a hodnotenie turnaja hlavným trénerom p. Dojčanom.

Výsledky : 

MFK Skalica - Malacky 1 : 0 gól: Mášik

MFK Skalica - Znojmo 3 : 2 góly: Smolinský 2,Mášik

MFK Skalica - Karlova Ves 1 : 0 gól: Kováč

MFK Skalica - Jupi Podlavice 3 : 0 góly: Hollý, Smolinský, Mášik

Najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený náš Martin Mášik!

Hodnotenie tréner Jozefa Dojčana : ,,Na tradičný turnaj v organizácii FK Karlova Ves pod záštitou Matice Slovenska sme tento rok dostali premiérovo pozvanie. Za účasti piatich družstiev sa hralo systémom každý s každým v hracom čase 1x40 minút. Štyri zápasy nám poskytli dať dostatočný hrací priestor každému jednému hráčovi a túto možnosť sme mali v pláne využiť bez ohľadu na výsledok. V extrémne horúcom počasí sa naši chlapci dokázali na každý zápas dobre pripraviť a tak sme odohrali štyri kvalitné 40-minútovky vo vysokom tempe. Turnaj sme plne ovládli, ako herne tak aj výsledkovo a to by nám pred začiatkom súťaže mohlo dodať potrebné sebavedomie. Teší aj fakt ,že všetci hráči sa prezentovali veľkou snahou a viacerí aj veľkou kvalitou. Našim najlepším hráčom bol líder družstva Martin Mášik a tak právom získal aj cenu najlepšieho hráča turnaja. Za výbornú reprezentáciu nášho klubu MFK Skalica patrí všetkým našim hráčom veľké poďakovanie."